HVIS PMS HADDE ET ANSIKT

If PMS had a face. Dette er seriøst det eneste jeg har fått av frisk luft de to siste dagene – for ikke å snakke om den eneste hele timen uten grining. Er det vanlig at PMS blir verre med årene? Jeg har i hvertfall aldri kjent det  sterkt før. Ja, så har jeg blitt litt sutrete og sliten før. Men nå gråter jeg av alt, og tenker irrasjonelt. Selv om jeg vet hva det er, så klarer jeg ikke å redde meg selv fra å føle at alt raser sammen, at alle hater meg og at livet er en gave fra satan sjøl. Og så hjelper det jo ikke at jeg ser ut som en ballong, bare har lyst på godteri og sliter med å sove i tillegg. Livet som kvinne! La meg bare tenke høyt: det er urettferdig at det er vi som må føde i tillegg. Blir det aldri fred å få?

Dagens lille utblåsning. I stedet for å ta meg bloggfri, tenkte jeg at jeg kunne stikke innom og fortelle hvor dritt jeg føler meg. Jeg er sikkert ikke alene om det. Beautyrutiner i huet og ræva, det finnes ikke en ansiktsmaske eller en vitamin-cocktail som kan få meg ut av den bunnløse sorgen jeg føler akkurat nå, etter å ha blitt nektet å kjøpe sjokolade på butikken. Jeg fikk: salat. Men bortsett fra det, så blir jeg behandlet som en dronning. Og vi skal straks gå en kveldstur uansett, så da tenker jeg vi kjøper sjokolade på veien hjem. Og så håper jeg at vi skal se på Paradise Hotel, for det får meg til å føle meg hakket mer vellykket. Smart. Vakker. Så er jeg kanskje en oppblåst, sutrende kvinne i noen dager – men jeg ødela i hvertfall ikke livet mitt for å kanskje vinne en halv million.

Nå skal jeg ta en pause fra internett, i hvertfall til i morgen. Jeg tenker ofte at det er noe folk i dårlig humør burde gjøre mer av.

45 kommentarer

 1. Hahah, bra kommentar om pærra.. Du er fin som du er, pms eller ei. <3

  1. Ida Wulff

   <3 <3 <3

 2. Huff det hørtes ikke noe kjekt ut! Dette får meg til å tenke at du kanskje hadde hatt det bedre hvis du gikk bort fra hormonbasert prevensjon. Jeg fikk i hvert fall et nytt liv da jeg byttet ut p-piller med spiral, og det unner jeg alle 🙂 Ville bare nevne det siden det var så bra for meg.

  1. Ida Wulff

   Åh, spiral hører jeg så mye fælt om, at folk har mensen i 8 måneder i strekk osv :O Så det kommer jeg dessverre aldri til å tørre å prøve meg på! <3

   1. Ikke om du tar kobberspiral, det er helt uten hormoner og kroppen går tilbake til sitt «normale» 🙂 Det kan virkelig anbefales altså! Har funket utrolig bra for meg, og jeg liker egentlig tanken på at jeg ikke tilfører kroppen noe kunstig. Nå er jeg hvertfall slik jeg er naturlig, på godt og vondt! Haha

   2. Ida Wulff

    Hehe! Shit, tenk om jeg er en heks uten p-piller også…..?

 3. Jeg syntes du er utrolig vakker jeg! 🙂

  Mensenuka er en kjedelig uke, det skal sies! All den cravingen man har, uff! Du er i hvert fall ikke alene. 🙂

  1. Ida Wulff

   Du er god! <3

 4. Hvorfor mobber/misliker/dømmer folk paradise deltakere? Hvorfor mobber man noen i det hele tatt? Fordi man hadde aldri gjort det selv, vært sånn, er sånn? Vi er alle forskjellige. Man burde respektere og være snille mot hverandre selv om man ikke tenker likt eller er lik en selv.

 5. Åå føler med deg! Føler også at PMS har blitt verre med årene, men jeg føler det har blitt mye verre etter at jeg flyttet inn med kjæresten og plutselig hadde noen å blåse ut på i steden for å være i mitt eget selskap hvor jeg bare syntes synd på meg selv. Stakkars mann 😛
  Håper du fikk i deg litt sjokolade og at dagen i morgen blir bedre 🙂

  1. Ida Wulff

   Kanskje jeg bare ikke merket det da jeg var alene?? Shit, det har jeg ikke tenkt på :O Jeg fikk i meg sjokolade vettu 😀 <3 Stor klem

 6. Elisabeth L

  Kunne ikke vært mer enig med deg! Spør ofte selv hvorfor menna ikke kunne ta enten mensen eller fødselen, selv om jeg skjønner at det henger sammen, Haha! Og Ja, jeg syns også at pms blir verre med årene! Husker godt jeg løpt rundt og skrøyt at jeg ikke hadde noe vondt i det hele tatt før jeg fylte 20, men gjett hvem så ligger som en larve på sofaen og hulker en gang i mnd nå, huff 🙁 haha!

  1. Ida Wulff

   Haha! Synd det henger sammen, ellers kunne vi godt delt på lastene 😀 Og uff, stakkars <3 En gang i måneden er så alt for ofte! Stor klem

 7. Siste setningen over bildet, HAHAHA!

  1. Ida Wulff

   Haha 😀 <3

 8. Visste du at PMS er et tegn på hormonell ubalanse?
  https://www.healthcoachfx.com/hormonal-imbalances/

 9. Blæh. PMS er altså så ille noen ganger! Du er ikke aleine om å ha det sånn. <3 Klemmer til deg 🙂

  1. Ida Wulff

   Klem tilbake <3

 10. Amen! Er en oppblåst ku nå selv 🙁 «medfølelse»

  1. Ida Wulff

   God bedring <3 <3 <3

 11. All medfølelse til deg! Jeg har selv akkurat fått besøk av tante rød, og jeg har aldri hatt verre smerter eller humørsvingninger før! Ikke får jeg sove om natten heller da jeg konstant er kvalm og ikke finner noen behagelige liggestillinger. Toppen av kaken, jeg begynte og kaste opp av smertene i natt. Takk for meg. Håper du fikk sjokoladen din, det fortjener vi!

  1. Ida Wulff

   Stakkars!! <3 Er så fælt når smerten er så sterk at man kaster opp. Føler 100% med deg! Og ja, vi fortjener så mye sjokolade at det tyter ut av ørene på oss. Masse god bedring til deg <3 <3

 12. følern så sykt!!
  klem!

  1. Ida Wulff

   Hei 🙂 Jeg sensurerte kommentaren din fordi jeg ikke ønsker den slags opplysninger i kommentarfeltet. Hvis du ønsker råd om det du lurer på, så oppfordrer jeg deg til å ta kontakt med firmaet du evt kunne tenke deg å jobbe i, og spørre hva slags egenskaper/utdanning de ser etter. Klem <3

 13. Ellabella

  Hvem i alle dager var det som våget å nekte en dame med pms å kjøpe sjokolade?! Hjelp.
  Du har min fulle sympati, pms er og blir dritt.

  1. Ida Wulff

   Hehe 😀 takk takk <3 Fikk godteri til slutt!

 14. Morsomt og gjenkjennelig innlegg, til du kommer med kommentaren om paradise hotel. Registerer også at den eneste kommentaren omtrent du ikke har svart på er den som stiller seg kritisk til det du har skrevet om paradise. Det var en konstruktiv kommentar, så hvorfor velger du å ikke svare?

  Jeg skjønner som vedkommende over har skrevet heller ikke poenget med å rakke ned på noen bare fordi de tar andre livsvalg enn deg. Soesielt når de valgene ikke skader noen. Greit at du ikke ville gjort det, mange ville garantert ikke levd ditt liv og hatt din jobb og hverdag heller – men hvorfor behovet for å stille seg til dommer og over disse menneskene? Setter du pris på det når folk dømmer deg på bakgrunn av de tingene selv?

  Jeg liker mye av det du skriver, men synes du regelrett ofte kan virke dømmende og har en mening om ting det strengt talt ikke er nødvendig å ha en mening om. Let alone ytre den. Eksempelvis at det er «harry» å bli forlovet på det og det tidspunktet.

  Skjønner ikke at du gidder og skriver denne kommentaren i håp om at du tar det til deg, og begynner og heller fokusere på å behandle alle mennesker med respekt – også de som velger annerledes enn deg.

  1. Ida Wulff

   Jeg forbeholder meg retten til å skrive med det JEG mener er humor, og et skråblikk på samtiden. Det betyr ikke at jeg mener at noen mennesker er mindre verdt enn andre, basert på valgene de gjør i livet. Thanks for me.

 15. Hvilken kafé er dette? Ser koselig ut! 🙂

  1. Ida Wulff

   Baker Hansen på Vinderen 🙂 <3

 16. Du er ikke gravid da?

  1. Ida Wulff

   Jeg er så gal at jeg faktisk tok en ekstra test pågrunn av kommentaren din, du skylder meg penger! haha

   1. Nå måtte jeg le, du er fantastisk Ida! Nesten så jeg vippser deg for den 🙂

   2. Ida Wulff

    Haha! <3 skal nok klare meg 😀 selv om jeg gjerne skulle hatt en enig kjæreste. Håper du får en fin helg!

 17. ÅH, sånne innlegg som dette gjør at du er den BESTE bloggeren! OG ja, det blir bare verre med årene. Du derimot, blir bare bedre og bedre! Håper dagen i dag er øøøøørlite grann bedre også 🙂 Klem til deg fra en fellow PMS-rammet sutrekjerring.

  1. Ida Wulff

   Så god du er!! Stor klem og god helg til deg <3 <3

 18. AKKURAT det har jeg tenkt maaange ganger; det er urettferdig at vi som må føde også har mensen. Kunne ikke menn fått en av disse oppgavene? Når det gjelder pms er du ikke alene, har det ille selv <3

  1. Ida Wulff

   Jaaa, la oss dele på arbeidsoppgavene, hehe :O <3 Stor klem!

 19. Bloggen din er så herlig, morsom og ærlig! Håper du har tenkt å fortsette å blogge lenge!
  Når det er sagt, så har jeg et spørsmål. De årene (siden caffelatte) jeg har fulgt bloggen din, har du virket så trygg i deg selv, men du ble jo mobbet da du var yngre. Hvordan klarer du – selv om du nå har gått videre i livet og har det bra – å overse de vonde minnene og ikke bære nag til stedet du kommer fra og de folkene det gjelder, siden du har tenkt å flytte tilbake dit? Jeg ble mobbet for mange år siden, men bærer fortsatt en følelse av bitterhet til hele den bygda hvor jeg kommer fra, og sliter med å legge det fra meg..

  1. Ida Wulff

   Så hyggelig at du syns det, tusen takk <3 Jeg fortsetter så lenge det er gøy og givende, og er foreløpig ikke blitt lei de 11 (?) årene jeg har holdt på. Så det lover jo godt 😀
   Vet du, det er et godt spørsmål, og nå måtte jeg virkelig tenke. Av en eller annen grunn så glemte jeg den jentegjengen fort. Det var mye negativitet, drama, baksnakking og sladring generelt – jeg husker en av jentene pleide å si ÆSJ da vi gikk forbi en gutt i klassen som alltid gikk i slitte og litt skitne klær. Så jeg tror egentlig bare at jeg innså hvor bra det var fra meg å komme meg ut av den jentebobla og få meg noen andre verdier. Det kan godt være at disse menneskene er flotte folk i dag – men det var de ikke på ungdomsskolen. Og jeg var ikke perfekt jeg heller, så det er liksom bare… Livet. Leit å høre at du ble mobbet. Håper du er fornøyd med hvor du er i dag, og kan skille hjemstedet ditt fra noen få, ekle mennesker som også kommer derifra. Stor klem <3

 20. Tusen takk for at du skriver om det!! Jeg får også bare verre og verre pms med årene. Har tidligere brukt hormonell prevensjon og etter ca 1 år slutt, sliter jeg mye med pms. Har lest litt rundt og ser ut til at det er en ting som blir verre med alderen:( Jeg bruker vel både 4 og 5 dager med å være rasende, lei meg, sjokolade gal og så kommer krampene.. Så føler pms har tatt litt over livet nå, haha. Men synes det er lettere å gjenkjenne det nå og skjønne at det er derfor jeg er lei meg eller sinna. Så da prøver jeg å gjøre noe litt rolig og slappe av. I alle fall ikke under noen omstendigheter svare på mail, da er jeg tidenes pms bitch!

  1. Ida Wulff

   Siiikkert lurt å ikke svare på mail, kanskje telle til 10 først? Hehe. Men ja, håper jeg lærer å kjenne syklusen min enda bedre, sånn at jeg kan være bevisst på irrasjonelle følelser. Så slitsomt. Klem til deg <3

 21. Hei! Hender det at du koser deg med en røyk iblant fortsatt eller?
  Hadde vært kult/deilig om du kunne lagt ut et bilde eller to der du koser deg med en røyk:) jeg må ærlig innrømme at du er utrolig sexy med en sigarett:p har du tenkt den tanken selv noen gang?

  1. Nei, det gjør jeg ikke 🙂

 22. Så du har helt slutta å røyke nå? Og har heller aldri lyst på røyk?
  Ingen Marlboro Light terrasse?;)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.