ET HELT HALVT ÅR

I går hadde vi vært kjærester i et helt halvt år, og dro til Dinner for å feire oss selv. Vi spiste crispy duck, drakk vin og snakket som vanlig i koder fordi alle restauranter i Oslo presser så mange bord inn i restaurantene sine at det hele føles som et kollektivt måltid. Haha  Men koselig var det likevel, og maten var veldig god.

Vi fikk selvfølgelig også mimret litt tilbake på halvåret vi har hatt sammen, og reflektert rundt hvordan det egentlig går med oss som par. Vi konkluderte med at vi har det veldig bra – men at vi nok aldri kommer til å få en master i hverandre. Kanskje en bachelor, og det får holde. Jeg er tross alt fra Venus og han er fra Mars.

Jeg tror vi prater over gjennomsnittet mye sammen. Om alt som er fint, men også om ting som er vanskelig, utfordrende og skummelt. Det er ingen hemmelighet at jeg syns det var dritskummelt å gå inn i et forhold. Gi et annet menneske mulighet til å påvirke hvordan jeg har det, og hva jeg føler. Men så føler jeg at vi har knekt en eller annen kode, eller i hvertfall holder på å gjøre det. Og jeg skal ikke leke selvutnevnt samlivsekspert her nå, men jeg tror jeg skjønner hvorfor det finnes så mange dårlige forhold rundt omkring. Pågrunn av latskap. At folk har en tendens til å hoppe over der hvor gjerdet er lavest. Det er lettere å gå sin vei enn å krangle ferdig. Det er lettere å sitte i stillhet enn å ta den vanskelige praten. Det er lettere å se på TV enn å se hverandre i øynene, og det er lettere å søke bekreftelse utenfor hjemmet i stedet for å finne ut av hvorfor man ikke får bekreftelser fra kjæresten sin. Måtte denne latskapen aldri komme over oss. Det ser i hvertfall lovende ut så langt!

I dag har jeg en litt rar dag. Har surret rundt i søvne og hatt mareritt i natt, og tydeligivs fått helt panikk i den 120 centimeter brede sengen. Rett og slett sendt ham på sofaen i søvne, fordi jeg holdt på å dø. Dramatisk… I dag sjekker vi inn på hotell for å få en pause, og jeg benytter anledningen til å invitere venner dit på vin og sushi. La fredagen begynne 

6 kommentarer

 1. Liten skrivefeil i innlegget: Du skriver at han er fra Venus og at han er fra Mars, regner med det skulle stå at du er fra Venus.
  Ellers masse gratulerer med et halvt år! Måtte det bli mange flere halvår

  1. Ida Wulff

   Deeet har du helt rett i, takk 😀 <3

 2. Gratulerer masse med et helt halvt år! Selv feirer vi ett år idag i Paris 😀

  1. Ida Wulff

   Oooh gratulerer så mye 😀 <3

 3. Jeg har aldri kommentert bloggen din før i dag, men nå måtte jeg bare gjøre det. Det du skriver om grunnen til at det er så mange dårlige forhold er på grunn av latskap, traff meg veldig. Synes du traff spikeren på hodet!

  1. Ida Wulff

   Så hyggelig at du ville stikke innom kommentarfeltet da, det gjør meg glaad 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.