PÅ TIDE MED NOEN SERIETIPS

Hei og hopp fra hjemmekontoret 😀 Akkurat nå skulle jeg ønske at jeg faktisk hadde et kontor. For her ligger det jobbting strødd i hele bingen, og det oooser av veggispølser som jeg steker til lunsj. Livet på en ett-roms, grøss! Når det er sagt, så er Coop sine egne vegetarpølser en terningkast 5, dagens lille tips fra meg 😉 Og det fikk meg inn på en annen tanke: hvorfor er det så mange jenter som ytrer at de haaater pølser? Er det in å hate pølser? Og finnes det ikke verre ting i verden, som vi heller kan bruke energi på å hate? Stakkars pølser. Jeg elsker pølser, jeg. Pølse i lompe 4 lyfe.

Nå følte jeg litt på overdreven bruk av ordet pølse. Så over til noe annet: jeg lovte deg nye serietips på bloggen, og her kommer de!

En Natt er en norsk, fin og annerledes serie. Litt som Hurtigruten minutt for minutt, bare i datingversjonen. Her går vi ikke glipp av et minutt, men til og med stillheten er vakker her. Og så viser den frem det beste av Oslo – sommernettene. Du kan se den gratis på NRK.no. Det er vel egentlig bare gratis hvis du ikke har betalt NRK-lisensen, når jeg tenker meg om.

Unge Lovende er Norges svar på serien Girls, spør du meg. Så morsomt og frustrerende å se på. Alt for mye kløning og failing!! Men det er ekte og fint, med en god dose humor. Ny sesong ligger ute på NRK.no nå!

Doctor Foster begynte vi å se på her hjemme etter at Kristina anbefalte den på sin blogg. Og herreguud, for en spennende, vond og kvalm serie! Vi måtte ta flere pauser i noen av episodene, fordi vi levde oss alt for mye inn i det og ble i dårlig humør. Det sier jo litt, haha! Her er det store doser av utroskap, svik, løgn, hevn og ødelagte familier. Man sitter igjen og tenker at sånn der skal vi aldri ha det. Du kan se hele to sesonger på Netflix.

Helt Perfekt er tilbake, og sesongen kickstartet med Linn Skåber som gjest. Blir det bedre? Nei. Helt Perfekt er ikke like morsomt som sin danske storebror «Klovn», men det er ikke langt unna. Jeg ser episodene på Dplay.

Hva ser du på for tiden? Jeg vurderer Papirhuset, men sliter litt med å godta at den er spansk. Jeg syns spansk er stressende å høre på…

34 kommentarer

 1. Du må se «Love» på Netflix!

  1. Ida Wulff

   Takk for tips <3

 2. Syns den nye serien på NRK «heimebane» (?) virker veldig bra!

  1. Ida Wulff

   Den skal vi prøve 😀 <3

 3. Dere glemmer spansken fort😊Papirhuset er garantert noe for din smak! Utrolig bra!

  1. Ida Wulff

   Takk 😀 <3

 4. Papirhuset er SYKT bra og du kommer ikke til å angre! Vel verdt timene. Spansken kommer du nok ikke til å henge deg oppi for mye, det er for interessant til å tenke på noe annet

  1. Ida Wulff

   Godt å høre 😀

 5. Papirhuset er å anbefale, og du kan få den dubbet på engelsk på netflix 😉 Dårlig engelsk, vel og merke.. Men en sykt spennende serie!

  1. Ida Wulff

   Da er det kanskje bedre å bare se den på spansk? 😀

 6. Føler bare jeg må kommentere for å forsvare pølser. JEG ELSKER PØLSER. LEVER seriøst for pølse. I brød vel og merke.

  1. Ida Wulff

   Haha 😀 Lenge leve pølser <3

 7. Om dere ikke allerede har sett serien, så må dere se «The Americans». 5 sesonger på Netflix. Russiske spioner (spilt av amerikanske Kerri Russell og engelske Matthew Rhys / sammen i virkeligheten også) i USA. Spennende! Dyktige skuespillere!

  1. Ida Wulff

   Ikke sett, takk for tips <3

 8. Ja, og så må dere se «The Fall». V E L D I G spennende! Alle episodene er på Netflix 🙂

  1. Ida Wulff

   Tusen takk for tips 😀

 9. 30 grader i februar (tv2 sumo), This is us (Viafree) og den nye NRK-serien Heimebane.

  1. Ida Wulff

   Tusen takk for tips 😀 <3 Skal nok prøve oss på Heimebane.

 10. Kan virkelig anbefale Papirhuset! En av de beste seriene jeg har sett på veldig lenge. Slukte den på kort tid! (Bor riktignok i Spania og kan spansk da…) Men her har alle hørt om den og alle snakker om hvor bra den er.

  1. Ida Wulff

   Ahaa, så morsomt 😀

 11. Hvis du/dere ikke har sett det allerede – This is us!! Herregud for en serie, anbefales virkelig 🙂

  1. Ida Wulff

   Har sett den, sååå fin <3

 12. Du MÅ se bonusfamiljen på nrk, helt fantastisk serie! Litt i samme gate som Solsidan, Side om Side osv 🙌🏻 Anbefales! 😁 Og takk for serietips! Tror vi skal prøve Doctor Foster 👍🏽

  1. Ida Wulff

   Sett 😀 Veldig søt serie, digger Eddie, haha! <3

 13. Hei Ida😊 Jeg har nok ganske lik seriesmak som deg, liker de aller fleste seriene du anbefaler. Jeg anbefaler på det sterkeste Heimbane, dersom du ikke alt har sett de første episodene. La deg hvertfall ikke skremme av at den handler om fotball.
  Ønsker deg en god helg!

  1. Ida Wulff

   Den nye på Tv2?! Den har han lyst å se, jeg er bekymret for fotballen. Men da gir vi den en sjans, takk 😀 <3

 14. Jeg MÅ anbefale The Marvelous Mrs. Maisel! Sykt funny og underholdende serie! Ligger dog på Amazon Prime, men det koster jo bare sånn 25 kr og er absolutt verdt det! Jeg tror ikke jeg klarer å forklare bedre hva serien handler om enn anmeldelsen hos P3 her: http://p3.no/filmpolitiet/2017/12/the-marvelous-mrs-maisel-s01/ Men den er kanskje det morsomste jeg har sett på lenge! Bare så søt og vittig med morsomme karakterer, så den ferdig ganske raskt for å si det sånn 😉 Var faktisk samboern som foreslo å se den, falt i smak hos han også, tror han ble betrygget av at den har 8.8 på imdb :p Håper du tester den ut 🙂

  1. Ida Wulff

   Tusen takk for tipset <3 <3 <3

 15. Jeg binge-watcha en helt fantastisk serie på Netflix for noen uker siden: La Mante (The Mantis). En kvinnelig seriemorder sitter fengslet for åtte mord. Så dukker det opp en copycat som begynner å etterlikne mordene hun gjorde for over 20 år siden. Hun bestemmer seg for å samarbeide med politiet, på én betingelse: at de også involverer sønnen hennes, som nå jobber som politimann, i etterforskningen. Utrooolig spennende, i krysningspunktet mellom krim og familiedrama. Så hele greia på to dager, haha.

  1. Ida Wulff

   Har sett den, ELSKET den til tross for at den er fransk 😀 <3

 16. Har du sett hvite gutter? Veldig morsom norsk serie om «pappa gutter» 😉

  1. Ida Wulff

   Jaaa, elsket den 😀 <3 håper det kommer mer!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.