DET ER SALG HOS BLIVAKKER.NO

Reklame for BliVakker


Trynet mitt, når pakken jeg har bestilt fra BliVakker ankommer 😀 Gratulerer med kvinnedagen til meg selv. Hvis du vil vite hvordan jeg får disse «naturlige» bølgene i håret, les videre… 

I dag feirer BliVakker kvinnedagen med helt sjuuuke priser i nettbutikken  De gir 25%-75% rabatt på ALT i butikken, så nå har vi mulighet til å fylle opp favorittproduktene våre til en veldig fin pris. Hipp hurra!

Selv har jeg som vanlig bestilt noen faste favoritter, i tillegg til noen nye godsaker.

Jeg var så fornøyd med hårproduktene jeg bestilte fra Kevin Murphy forrige gang, så jeg bestemte meg for å kjøre på en runde til. Hårkuren fra sist har jeg fremdeles masse igjen av, så jeg bestilte kun Smooth Again shampoo og Smooth Again balsam denne gangen. Denne serien lover å glatte ut og mykgjøre tykt, grovt og uregjerelig hår. Høres jo ut som mitt naturlige hår, det.

Joico i mitt hjerte for alltid! Joico Protective Hairspray er ikke bare en hårspray, den beskytter mot skader fra varmebehandling også.

Den beste hansken til å påføre selvbruning, fra Vita Liberata. Tror du kan bruke den uansett hvilken selvbruning du bruker, jeg bruker den når jeg påfører mousse fra Vita Liberata og det funker gull.

 Det kommer sikkert ikke som noen overraskelse at jeg har fylt på med sminkeservietter fra Ole Henriksen. Lukter godteri, inneholder masse fuktighet, og pleier huden samtidig som de fjerner sminken effektivt. My number one!

Ole Henriksen Nurture Me Moisturizing Creme har jeg aldri testet tidligere. Men jeg er giret på å prøve den, ettersom jeg gjerne blir forelsket i alt jeg prøver fra det merket. Denne kremen skal gi masse fukt, og det sier jeg ja takk til i disse tider.

I lang tid har jeg ikke skilt på dagkrem og nattkrem, bare klatter på det jeg har. Men nå syns jeg at jeg er voksen nok til å ha en egen nattkrem, haha. Jeg gikk for Night Transformation Gel fra Ole Henriksen. Jeg elsker gel, så jeg gleder meg til å prøve den. Og forresten! Hvis du ble interessert i å prøve Banan øyekremen jeg tipset om for en liten stund siden, så finner du den her. På salg!

Jeg er ikke noe flink til å rengjøre Beautyblenderen min, så den bytter jeg ut med jevne mellomrom. Jeg lurer fortsatt på hva jeg drev med før jeg oppdaget Beautyblenderen. Tenk at jeg faktisk smurte foundation på ansiktet med fingrene!

Selv om jeg har eid den lenge, ser jeg det som min plikt å informere om at det er 31% rabatt på glattetangen min fra GHD! Den har jeg brukt til å krølle håret mitt på bildene.


Salget hos BliVakker varer frem til midnatt fredag, og du finner det HER 😀

Happy shopping!

Nå skal jeg gjøre meg klar for å gå ut og spise med kjæresten min. Ikke for å ferie kvinnedagen, men for å feire at vi har vært sammen i et halvt år i dag. Jeg slutter aldri å la meg overraske av hvor fort tiden flyr. Og ja – vi feirer hver eneste måned littegrann 

3 kommentarer

  1. Så mange deilige hudprodukter! Nuture me fra Ole Henriksen er helt fantastisk. Elsker konsistensen, lukten og fargen! God helg.

    1. Ida Wulff

      Altså!!! Den rosa hudkremen viste seg å være VERDENS beste krem! Jublet da jeg prøvde den første gang, haha 😀 <3 hipp hurra!

  2. Jeg liker deg veldig godt Ida, men blir litt skuffet av dette innlegget. Kvinnedagen er en kampdag! Jeg nekter å se på at den blir redusert til tilbud og annonser! Håper ikke denne utviklingen fortsetter til neste år.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.