VENNER FOR ALLTID, SELV OM DET GÅR LITT TID MELLOM HVER GANG VI SEES

Reklame for NESCAFÉ Gull


Husker du eksamenspartneren min, Siri? I tre år tok vi speilselfier, skrev oppgaver, og drakk store mengder med det vi kalte trylledrikken: NESCAFÈ Gull. Derfor kom jeg til å tenke på Siri, da jeg fikk høre at favorittkaffen vår har fornyet seg. I tillegg til at designet er nytt, har den fått en ny og og forbedret blanding. Det høres veldig fancy ut: NESCAFÉ Gull er tilført Arabica-bønner som er dyrket i fjellsiden, for så å bli brent gylne og malt ti ganger finere enn normalt. Mye enklere forklart, så smaker den bare enda bedre nå.

NESCAFÉ forbinder omsorgen og oppmerksomheten de ga utviklingen av den nye blandingen med den omsorgen vi gir de forskjellige forholdene i livene våre. Og nå ønsker de å oppfordre både deg og meg til å sette av tid og gjenoppta kontakten med de menneskene som er spesielle i livet vårt, men som vi ikke alltid har tid til i hverdagen.

Siri er et av de menneskene for meg. Allerede før vi var ferdig med å studere, begynte vi å snakke om hvordan vi skulle klare å forbli i hverandres liv. Vi har ikke felles venner, vi har hvert vårt liv på hver vår kant. Hvis vi ikke gjør en innsats, så kommer vi til å viskes ut med tiden. Og det ville vi ikke. For vi har hatt det så mye gøy, og vi ble veldig nære venner etter å ha delt stress, slit, hemmeligheter, tårer og latter i tre hele år.

Jeg har hørt at man i løpet av et liv møter på omkring 80.000 mennesker. Bare i studietiden møtte jeg sikkert flere tusen. Men Siri er den ene som ble spesiell for meg, og derfor vil jeg gjøre en innsats for å bevare forholdet vårt. Alle relasjoner krever oppmerksomhet og pleie. Det er ikke bare en kjæreste som skal føle seg sett – også venner må kjenne på at det er en gjensidig interesse for å holde kontakten. Noen ganger kan det føles litt stress. Men jeg har lært meg at man ikke alltid trenger å gjøre en big deal ut av det, selv om det er en venn man ikke har sett på lenge. Man trenger ikke en helaften – en kopp kaffe her og der holder i massevis. Da blir terskelen lavere, og det blir enklere å få det til.

I går inviterte jeg Siri hjem på kaffe. Også kalt trylledrikk. Eller NESCAFÉ Gull. Det begynner å bli noen måneder siden sist, og det har skjedd enormt mye nytt i begges liv. Likevel føltes det ut som om vi så hverandre forrige uke, og det er da man skjønner at en venn er en keeper. Vi pratet som om noen hadde puttet penger på oss, og lo så tårene trillet. Siri har jo nesten ikke opplevd meg mens jeg har vært i et forhold, og syns det er hysterisk morsomt at det svevende, frie mennesket jeg pleide å være, har blitt litt.. Mer firkantet. Visste ikke at du hadde det i deg. Nå har vi avtalt en ny kaffedate allerede neste uke, og jeg gleder meg.

Følelsen av å klare å ta vare på slike vennskap selv om alt ikke ligger til rette for det i hverdagen, er fantastisk og det varmer. Jeg var så glad etterpå at smilet nesten gikk rundt. Øyenblikkene som teller 


KONKURRANSE

For å hjelpe folk med å gjenoppta kontakten med de få, spesielle menneskene i livet deres, vil NESCAFÉ Gull gi deg en sjanse til å vinne 2 billetter til Vinterlyd. Konkurransen blir avholdt på deres Facebook-side, så klikk deg inn her og delta!

Håper du ble inspirert til å ta opp kontakten med en som står deg nær, men som du ikke alltid har tid til i hverdagen. Gode, nære og trygge relasjoner er gull verdt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.