HVIS DU IKKE LIKER Å TA VITAMINER

Reklame for Good For Me


Endelig på plass i en svær hotellseng, omringet av myke puter og luksus. Om bare alle søndager kunne vært slik! Ekstra godt når man er sliten etter en helg med litt for mye gøy.

Over til noe annet: blogglivet… For en liten stund siden, fikk jeg tilsendt årets store nyhet fra Good For Me. De hadde forsikret meg om at jeg kom til å elske dette produktet, som bærer navnet Beauty Bombz.

Om jeg elsker det? Vel. Jeg gikk helt bananas og spiste opp hele vitaminboksen som godteri på noen få dager. Det er ikke bra, jeg vet. Men jeg syns de smakte så himmelsk godt, og de har den perfekte godterikonsistensen. Det var rett og slett vanskelig å bare spise de to vitaminene som er anbefalt dose per dag.

Så da det plutselig ble tid til å dele nyheten på bloggen, var vitaminboksen min selvfølgelig tom. Ehe, hei hei! Jeg vet at jeg fikk vitaminer forrige uke, men hadde det vært mulig å få mer? Spist opp, jeg. Sånn kan det gå.


For å si det enkelt: det har aldri vært lettere å få i seg vitaminer. Jeg må heller anstrenge meg for å ikke spise for mye, så det er jo et luksusproblem. Og hvis du nå tror jeg overdriver: prøv selv!

Over til hva disse himmelske vitaminene egentlig er fornoe. Beauty Bombz er i følge Good For Me det ultimate produktet for å dyrke frem din naturlige skjønnhet fra innsiden. Litt mer spesifikt: de inneholder ingredienser med effekt på blant annet hud, hår og negler. Biotin, Vitamin A, Vitamin C og Omega 3 fra vegetabilske kilder for å nevne noe. Beauty Bombz kommer i en fresh liten boks som fint kan stå fremme på badet, og har en gummy konsistens med jordbærsmak. Og så er de fri for gelatin, hurra!


Så til alle som klager over at de syns det er vanskelig å svelge vitaminer, eller som bare syns det er en kjedelig greie å huske på i hverdagen – her har du løsningen din. Selv har jeg tenkt til å bruke Hair Luxious i tillegg til Beauty Bombz, da disse er en perfekt kombo. håret kan vel aldri få nok godsaker, eller hva?

1 boks med Beauty Bombz inneholder 60 gummies og varer i 1 mnd. Der har jeg noe å lære 😉


Akkurat nå er Beauty Bombz så poppis at det er satt et tak på 2 bokser per kunde, så løp inn på nettsiden til Good For Me og sikre deg en boks. Du får 40% på din første bestilling hvis du signer deg opp for abonnement, men det går også an å bestille én boks.

Favorittgodteriet mitt Beauty Bombz finner du HER 

Nå skal Mac’en legges bort, og det skal snurres film! Håper du har en deilig søndag også 🙂

17 kommentarer

 1. Jeg forstår at du må betale regninger du og, alle må tjene livets opphold på et vis.
  Likevel, å reklamere for godteri-tilskudd? Helt ærlig, hvis vi spiser variert så skal det ikke være nødvendig med ekstra tilskudd. Noen ganger skulle jeg så ønske at dere bloggere fikk mer seriøse annonsører. Viss du hadde reklamert For møllers tran så skulle jeg ha kjøpt av deg, fordi det er et skikkelig produkt som leger og helsepersonell anbefaler. For du er så bra på alt ellers, oppegående og smart. Jeg liker deg kjempe godt, men det er noe med den reklamen som gir bismak fordi dere bloggere går god for meningsløse produkt.

  1. Ida Wulff

   Hva mener du, at det er helt unødvendig å spise vitaminer??

   1. Det har jo blitt sjekket så mange ganger. Testa en person som tar vitamintilskudd og en person som spiser variert og personen som spiste vanlig mat og den som spiste kom mye bedre ut på testene som ble gjort. Selvsagt er det lurt å ta D vitamin hvis du bor langt oppi nord men variert kost er bedre enn beauty-tilskudd. Det ser jo fint ut på kjøkkenbenken og er et lekkert produkt. Men husk på at du har mange yngre lesere, som tror på dette. Jeg ser andre og reagerer på denne reklamen, så det er kanskje ulempen med at mange av leserne dine vokser med deg. 😉 Jeg tror du forstår hva jeg mener.

   2. Ida Wulff

    Hei igjen 🙂 Med hånden på hjertet: håret og neglene mine er som dag og natt når jeg tar f.eks Hair Luxious. Dag og natt er kanskje å overdrive – men: fra å røyte som en falleferdig ponny til å nesten ikke røyte i det hele tatt. Og fra myke negler, til sterke negler som vokser i rekordfart. Jeg bruker flere timer av dagene mine på å snakke (skrive) med lesere, jeg er fullstendig klar over at majoriteten er oppegående, smarte mennesker som jeg har mye til felles med. Og jeg tvinger ingen til å ta vitaminer, jeg tipser om noe som har funket for meg. JA, det er en jobb også, men jeg velger de samarbeidspartnerne jeg liker. Resten takker jeg nei til. Om du er uenig i mine avgjørelser, så aksepterer jeg det. Blunkefjes og klem tilbake!

 2. Så fin boks de kommer i da! Jeg kjøper vitaminene mine i butikk/apotek (på nett for billigst pris), er da som regel 100-200 vitaminer i en boks (riktig nok ikke i like fin boks som den du reklamerer for), ingen problemer med å svelge de, og de er også fri for gelatin ☺️ Håret mitt er tykt, langt og vokser fort, og vitaminene har sikkert bidratt der.

  1. Ida Wulff

   Så bra at du har funnet noe som funker for deg 😀 <3

 3. Ingen hotell jeg har bodd på i hovedstaden har sett sånn ut, hvilket er det? 😍 Vil gjerne drukne i puter jeg også 😅

  1. Ida Wulff

   The Thief hotell <3

   1. Til den prisen skjønner jeg alle putene haha 🙈😅

   2. Ida Wulff

    Dyrt ja! Haha. Men hvis det frister likevel, så sjekk «pakkene» på nettsiden deres 🙂

 4. Her var det mange selvmotsigelser og misvisende ytringer. For det første er det helseskadelig å spise opp en boks av dette da du vil få overdose av blant annet A-vitamin. Du skriver så at du kombinerer dette med et annet likt produkt som også inneholder de samme vitaminene for skjønnhet som igjen bare gir deg en overdose. Du sier ingenting om effekt – så da regner jeg med at dette bare brukes som godteri for å gi deg selv en vitaminoverdose? Dette markedsfører du altså med god samvittighet til leserne dine. Husk at du også har mange unge lesere som lar seg friste til å kjøpe dette som godteri og ta en overdose som deg. Synes bare du blir mer og mer useriøs. Er alt bare penger for deg eller hva? Skjerp deg!!

  1. Ida Wulff

   Hei! Jeg vet ikke om jeg er helt enig med deg – jeg skriver i innlegget at det IKKE er bra å spise som godteri, det var en «feil» jeg gjorde fordi jeg syns de smakte så godt. Kan garantere deg at jeg fra nå av holder meg til anbefalt dose per dag – og det oppfordrer jeg også til her 🙂 Ønsker deg en fin dag!

 5. Du oppfordrer til overdose av A og D vitamin som begge produktene inneholder. Dette samles i leveren og forgifter kroppen. Er du så kunnskapsløs eller ofrer du andre menneskers liv og helse for å berike deg selv. Skjerp deg ellers får både du og selskapet som du betales av Mattilsynet og Forbrukerombudet på nakken!!!

  1. Ida Wulff

   Jeg oppfordrer ikke til overdose, ro deg helt ned.

   1. Ha ha ha! Oppfordrer til overdose 😹 ukas!

 6. Utrolig fin boks og de smaker helt sykt godt 💜 Har gått på de selv i 1 uker om merker allerede effekten på neglene 😁 Gleder meg til å se resultatet etter flere uker.

  1. Ida Wulff

   Så gøy da 😀 <3

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.