UFLAKSEN TAR IKKE SLUTT

Når jeg ikke vet om jeg skal le eller gråte, ender jeg som regel opp med å gjøre begge deler. Gråte først, le etterpå. De siste døgnene har jeg gjort begge deler.


Jeg vil virkelig ikke høres sytete ut, men dette er for tragikomisk til ikke å fortelle om. Som jeg allerede har fortalt, så var min kjære syk i mange dager. Det jeg ikke har fortalt, er at jeg så ble smittet av ham. Så vi var syke sammen i noen dager, men ble fort bedre pågrunn av medisinene fra sykehuset. Men  fikk jeg omgangssyken – eller i hvertfall noe som er helt likt, og har nå ligget i sengen (og på badegulvet) i to døgn. Går det an?! Hvor dårlig karma har vi?

Midt i skal jeg sitte PÅ do eller FORAN doen-dilemmaet, ble vi pent bedt om å bytte hotellrom pågrunn av noe arbeid som skulle gjøres foran vår lille beach villa. Så vi fløy mellom husene her, med kleshengere, shampooflasker og det som var. Og da vi endelig trodde vi var på plass i vårt nye hjem… Gjett hva som skjedde. Klokken 5 i natt våknet jeg av at jeg syns det var tungt å puste. Syntes jeg kjente en rar lukt, men var ikke helt sikker. Så jeg forsynte meg med nesespray, pusset nesa og ble liggende og lukte helt til jeg var sikker på at det ikke var noe jeg drømte. Det luktet gass, og ikke bare litt heller! Jeg vekket sidemann, og han kjente det med én gang. Da vi skrudde på lyset, så vi at hele rommet vårt badet i røyk. I følge vaktmester var det noe galt med aircondition – greit nok det, men jeg er sikker på at det kunne vært livsfarlig for oss å sove natten gjennom i røyk og gass. Eller hva det nå var. Vi ble i hvertfall tildelt et nytt rom med det samme, så da var det ut på tur igjen, med kleshengere, shampooflasker og resten av livet vårt.


Kan nesten ikke tro hvor uflaks vi har hatt denne ferien. Vi er i nydelige omgivelser, har det så fint sammen, og så går vi på smell på smell på smell. Klarer ikke helt å le av det heller, for jeg syns det er så synd for kjæresten min som alltid jobber og nesten aldri har ferie. Nå har vi to netter igjen her, og det hadde ikke overrasket meg om vi klarte å dra på oss et sjukt innsektbitt eller noe. Optimismen er svekket, haha!

I tillegg er det uvær i dag, så frem til nå har vi bare ligget i sengen og sett på serie. Hver eneste dag har vi prøvd oss på å si at: nååå blir det snart bra! Men nei, nå skal vi snart hjem, og vi rakk aldri 100% feriekos. Så det suger.

Hvis noen er interessert i et innlegg om hvordan man bevarer gnisten i et forhold når man har diaré og oppkast på et lite hotellrom, så rop ut. Neida.

20 kommentarer

 1. Kjenner jeg får skikkelig vondt av dere! Man er liksom nyforelsket, og ser for seg en romantisk ferie man liksom vil huske for alltid -du kommer sikkert ikke til å glemme denne- 😂 men ja. Forventningene er så høye, også blir det slik! Klem ❤️

  1. Denne ferien blir nok ikke glemt med det første, nei! Hehe <3

 2. Husk å få sykemelding for han! Hvis man blir syk i ferien har man rett på nye feriedager <3

  God bedring, håper neste tur blir bedre for dere!

 3. Uff, så utrolig kjedelig! God bedring! Håper dere får tatt igjen ferien en annen gang 🙂

 4. Dersom dere har vært hos lege under ferien så bør dere få attest/bevis på at dere var der. Da kan dere få igjen feriedagene. Har vært gjennom dette selv. Viktige er å nettopp få bevis på at man var hos lege i utlandet/på ferie. Nytter ikke å få dette når du kommer hjem. Slik var det i mitt tilfelle. Utrolig leit at deres første ferie ble slik. Får håpe dere får mange år til å ta det igjen på. Hilsen fast leser

  1. Ida Wulff

   Vi har fått attest fra legen heldigvis, så håper det ordner seg <3 og så hyggelig at du er fast leser, tusen takk for det!

   1. Godt å høre. Jeg føler jo nesten at jeg kjenner deg og ble oppriktig glad når du møtte Gravlyset. Det at deres første ferie ble sånn her var helt for j…. Jeg tenker vel slik at dere danner et godt grunnlag for videre når dere takler slike ting sammen. Hat selv vært i et forhold hvor jeg halve forholdet var på sykehus. Tro meg, det er mulig å skape hygge i de mest utrolige øyeblikk. Dere vil nok flire av det hele på sikt. Men forståelig at tiden ikke er moden for det enda. Håper dere får tatt igjen dette på et annet vis. God bedring

 5. Åh, får skikkelig vondt av dere!!
  Ja, husk å få sykemelding på typen, så kan dere i det minste nyte noen dager hjemme sammen.. <3

 6. Lise Marie

  ååh, nei! Høres rimelig kjedelig ut. :-/ Men – jeg skal si deg en ting, som jeg tror er sant. Dess mer uflaks man har i begynnelsen av forholdet – dess bedre blir det etter hvert! Jeg og min kjære havnet i situasjoner som ødela begge sin bursdagsfeiring det første året, samt noe av det samme som du beskriver (Men kanskje ikke like ille) på første ferie. Men nå – 3 år etter blir ting bare bedre og bedre, og vi ler godt av de uheldige og uhyggelige tingene som skjedde i begynnelsen. 🙂 Jeg tror det er slik for dere også. Jeg skjønner at det er kjipt nå, men det blir en morsom historie dere kan fortelle i flere år fremover. Og deres neste ferie kommer til å bli perfekt. Jeg føler det på meg. 😉 <3

 7. Uff, så synd! Får håpe dere kommer dere på en ny ferie uten noe krøll:( er vel dessverre dette som er «i gode og onde dager, i guess..

  1. <3

 8. God bedring! Nyt de siste dagene og hverandre 💕

  1. Ida Wulff

   <3<3<3

 9. Therese Dørum

  Snakk om uflaks! God bedring!

  1. Ida Wulff

   Takk for det <3

 10. Herregud! Nå lo jeg litt for meg selv, og så ble jeg litt lei meg på deres vegne! Håper de siste dagene blir uten sykdom og uhell! Og så håper jeg dere får igjen på forsikring eller noe, slik at dere kanskje får tatt ny ferie ved en senere anledning. Skikkelig kjipt når ferien ikke blir som planlagt :-/ sender en god-bedring-klem 😀

  1. Ida Wulff

   Tuusen takk for det <3

 11. Hei Ida!
  Husker jeg riktig angående at du har tatt automatlappen? Det er 10 år siden jeg KUNNE tatt lappen, men jeg har altså ikke fått rumpa i (manuelt eller automat) gir foreløpig. Nå begynner det å haste, og jeg vil bare få det GJORT. Problemet er at jeg har lite tid til øvelseskjøring med full jobb + at jeg rett og slett HATER å gire (jada, alle sier det blir bedre osv).
  Nå vurderer jeg veldig å ta timer for å kjøre opp til automat, så bruker jeg kanskje litt mindre tid/penger. Har jo tross alt vært på vei med scooter.
  Er du fornøyd? Føler du at du blir begrensa av å «bare» ha automat? Ooog, føler du at du har kontroll på glattisen? (Dette er spørsmål basert på ting jeg har lest, hehe). Alle som kommer med råd om at jeg MÅ ta manuell, har jo selvsagt hatt manuell selv i tusen år.

  Blir evig takknemlig for svar <3

  1. Ida Wulff

   Hei du! Jeg sier kjør på (ehe) og ta automatlappen 😀 Min far som har jobbet i bilbransjen i over 20 år, har betrygget meg at det er mer enn godt nok – i fremtiden vil det nesten ikke lages biler med manuelt gir engang. Noen mennesker er rare og syns at det er gøy å gire, selv orket jeg nesten ikke prøve. Og husk at hvis du tar automatlappen, kan du lett «oppgradere» til manuell senere hvis det skulle friste. Alt du trenger å gjøre en en ekstra oppkjøring. Lykke til med lappen <3

  2. Ikke gidd og bruk energi på manuell. Snart bruker vi hverken hender eller føtter når vi kjører bil. Den første bilen uten ratt eller pedaler er rett rundt hjørnet. 😉

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.