HVER DAG ER EN DÅRLIG HÅRDAG


I går kom vi oss nesten ut på middag. Gravlyset mannet seg opp, og jeg brukte 1,5 time på å krølle håret og sminke meg. Å krølle håret og sminke seg er nesten umulig i Thailand. Luften er så fuktig at de falske krøllene erstattes av små, naturlige sauekrøller før du rekker å gripe etter hårsprayen. Så et lite tips til alle som skal til Thailand på romantisk ferie, bryllupsreise eller har andre grunner til å ville se litt bra ut: ta med en parykk. Neida. Ta med en hårspray som beskytter mot fukt, og eventuelt noen fine hårbøyler/hårbånd. I Thailand er hver dag en dårlig hårdag!

Da jeg hadde svettet meg gjennom sminkepungen, druknet min kjære i feber igjen, og jeg var selvfølgelig forståelsesfull da han med munnvikene pekende nedover sa at vi måtte avlyse date night. Den mindre forståelsesfulle delen av meg, tvang ham med utenfor hotellrommet for å knipse bilder av meg. Så der stod han på huk (for at bena mine skal se lengre ut enn de er i virkeligheten) og knipset bilder av meg til han nesten besvimte.


Legen har gitt Gravlyset skriftlig beskjed om å holde seg i ro i 5 dager til, så nå har jeg egentlig slått meg til ro med at denne ferien ble som den ble. Forhåpentligvis kan vi få noe igjen på reiseforsikring, som vi kan bruke på en ny ferie. En ferie helt uten sykehus, munnbind og en seng som ikke er klissvåt av svette og kalde håndklær. Dét høres jo helt fantastisk ut, hehe.

Nå har vi nettopp spist frokost, og jeg har smurt meg inn med solkrem. Sitter og vurderer å være en dårlig kjæreste, og gå ned på stranda alene i et par timer. Vi bor jo  stranda, så det er ikke sånn at jeg reiser langt vekk. Men det går an å leie både paddle board og vannscooter rett utenfor her – og det hadde vært litt gøy. Ikke like gøy alene, men hallooo det er ikke meg det er synd på her!


Snakkes snart igjen 

10 kommentarer

 1. MayBritt

  Så fine bilder av deg 🙂 du burde prøve brazilian frizzout, det er genialt! Da slipper du å bruke rettetang på flere måneder.

  1. Ida Wulff

   Har faktisk tatt det en gang, og var veldig fornøyd 😀 nå har det gått ut, så kanskje på tide å spandere på seg en ny runde <3 Takk for påminnelsen!

 2. Unn deg noen turer på stranda, og kos deg!!

  Gravlyset må uansett sove ut feberen og hvile, og det gjør deg IKKE til en dårlig kjæreste bare fordi du ikke holder han i hånden👆🏻😘

  1. Ida Wulff

   <3

 3. Det var en veldig din kjole 🙂 Så synd at ferien blir preget av sykdom. Jeg jobber med reiseforsikring, og hvis han har oppsøkt lege og fått skriftlig beskjed å holde sengen, så vil det gi erstatning for tapt ferie. Det er en makssum per dag, men dere vil nok få noen kroner igjen. Ønsker han god bedring!

  1. Ida Wulff

   Tusen takk for det <33

 4. Hvor er kjolen din fra?

  1. Ida Wulff

   ByTimo 🙂

 5. Hvor er kjolen din fra? 🙂

  1. Ida Wulff

   ByTimo 🙂

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.