PARAPLYENE ER TILBAKE

Ai ai, det blir jo bare vanskeligere og vanskeligere med disse paraply-innleggene. Å stadig finne nye ting som irriterer en i hverdagen. Er jo blitt så ekkelt positiv med årene! Kanskje det kunne vært en paraply. Men på «notater» på iPhonen har det likevel samlet seg opp et lite knippe, og nå tenkte jeg det var på tide å dele dem med dere. Del gjerne noen av dine paraplyer i kommentarfeltet, det hjelper å få det ut altså 🙂 

♥ Ei litta Subway. Du vet når du en sjelden gang går på Subway for å kjøpe lunsj når du er skikkelig sulten og skikkelig slapp…? Og så skjærer vedkommende bak disken baguetten i to fordi du bare skal ha en halv, og så klarer han ikke å skjære på midten og så får du den lille skalken…? Nedtur. 

♥ Toalettvenninner. Når man er på vors eller på byen, og skal gå for å tisse. Den personen som alltid river tak i armen din og overdøver musikken med setningen JEG BLIR MED DEG! La meg gå på do i fred! Jeg vil ikke stå og se på at du tisser på to kvadratmeter. Du kan gjerne stå og smøre lipgloss utover hele ansiktet ditt mens jeg er på do, men kan jeg please gå ut før du må tisse? 

♥ Sene nachpiel. Når du har vært litt gæren, og ligget oppe og sett på en TV-serie helt til klokken to om natta, og så starter naboen nachpielet sitt halv 3 når du endelig har revet deg løs og bestemt deg for å sove. Da er det bare å kikke videre… 

♥ Kvinne parkerer bil i mørket. Jeg HATER å parkere. Da jeg tok lappen på en uke, serverte kjøreskolen meg en fancy bil hvor man bare kunne trykke på en knapp og så parkerte bilen av seg selv. Så det ble ikke så mye øving på det å parkere. Satte veldig pris på det egentlig, for jeg kan nok aldri bli noe talent uansett. Å skulle parkere alene ute i mørket uten «ring en venn»-muligheter, er blitt noe av det verste jeg vet. Alltid gøy dagen etter å se hvor skrått jeg parkerte kvelden i forveien. 

 Folk som glaner på deg når du ser på TV. Det finnes en type mennesker som glaner på deg når du sitter og ser på TV med dem. Som om de ser bort på deg for å se hvordan du reagerer på det som skjer på skjermen. Jeg pleier å late som om jeg ikke ser det, men neste gang det skjer skal jeg spørre. Hvorfor sitter du og glor på meg? 

♥ Folk som snakker mye når dere ser på TV sammen. Okey, enda et punkt om TV-titting. Jeg liker egentlig best å se på TV alene, jeg. I hvertfall hvis det er noe jeg er interessert i å følge med på. Det virker som om folk har det så sykt travelt med å fortelle om livet sitt når det er noe spennende på TV. Slutt med det! 

♥ Kevin. Er det det han heter, han som røk ut av Paradise Hotel forrige uke? Ja, jeg ser på Paradise, det er min guilty pleasure. Men dette Kevin-mennesket er noe av det mest irriterende jeg har sett og hørt. Snakk om å bare digge seg selv skikkelig. Jeg har ikke noe i mot folk som er fornøyd med seg selv, men når det forekommer uten grunn og når et menneske er uærlig og usnilt i tillegg, kjenner jeg at det rykker i paraply-muskelen. Æ har fint smil, bruuune øya… Altså. Jeg har en egen gruppechat om det opplegget der med venninnene mine. 

♥ Kassafolk som ikke sier hei og hadet. Unnskyld at jeg er her altså, jeg må bare ha grønnsåpe i dag skjønner du… 

♥ Overdreven yrkesstolthet. Ja, nå snakker vi gutter/menn her. En periode var jeg litt involvert med en… La oss si at han var psykolog da, for å ikke henge ut stakkaren. Hver gang han skulle fortelle noe om seg selv eller hva han gjorde, ble det sånn; jaja, nå skal denne psykologen gå og få tak i noe middag. Blir ikke noe fritid på denne psykologen i helgen. Kjente at psykolog var et jævlig dårlig eksempel, men dere skjønner hvor jeg vil hen. Jeg måtte slutte å svare til slutt, ble så creepy. 

Er det noen dere kan skrive under på? 🙂 

56 kommentarer

 1. Ida Wulff

  Anonym: Hei 🙂 Jeg syns det er slitsomt å sitte tett med andre i 6-7 timer generelt, haha. Men jeg har ikke en gruppe som diskuterer heftig og går helt bananas heldigvis, akkurat nå er vi bare to som har det gøy sammen og er enig i det meste.

 2. Marthe.

  Kom over en utrolig irriterendes ting som skjer meg oftere enn nødvendig og tenkte med en gang på deg, og paraplyene dine! Bare MÅ dele.

  Det ALLER verste jeg vet, er når jeg skal kaste noe i søppla og der er ingen pose. HVOR vanskelig kan det være å lage til ny pose etter du har tatt ut søppla?! BLIR RETT OG SLETT GAL.

  Ja, jeg bor hjemme enda. Ja, det er på tide å flytte ut. Haha.

 3. Paraply: forkjærligheten din for det nye filteret ditt. Trodde du brukte det ironisk første gang…..

 4. Her har du forresten noen paraplyer fra meg:

  – Folk som bruker siste papir på dorullen, og ikke gidder å skifte til ny dorull..

  – Folk på treningssenteret som kan løfte tungt, men ikke klarer å rydde på plass etter seg.

  – Idiotiske parkeringer hvor bilen tar opp 2 parkeringsplasser, enten fordi den står over linja, eller fordi den står så skeivt at det er umulig å parkere ved siden av.

  – Pasienter som tror de er den eneste som skal inn til legen.. Jeg forstår at du har vondt i halsen og har feber, men legen er forsinket grunnet et akutt tilfelle (dvs hjerteproblemer eller små barn som er veldig syke)…

  – Når folk går på buss/tog, før de som skal av, rekker å gå ut.

  – Når det er 15 andre ledige plasser, men personen som kommer, skal benytte plassen som er rett ved siden av.. Denne gjelder for offentlig transport og apparater på treningssenteret (eks tredemølle)

 5. Anne-Marthe

  – Når du sitter i kassa, smiler og sier hei og de ser på deg og bare går UTEN å si hei eller noe tilbake. Da blir jeg så forbanna at da gidder jeg ikke hjelpe vedkommende i det hele tatt og blir skikkelig bitchy. Makan, lær deg folkeskikk…

  – Martine fra paradise, makan til verre kjerring skal du lete lenge etter tror jeg. Æsj! Hu gjør meg dårlig. Tenk å være sånn tenker jeg da.. Stakkars menneske.

 6. Jeg kan virkelig skrive under på det meste her, og spesielt den paraplyen som handlet om TV-titting. Når folk snakker mens vi ser på noe spennende blir jeg sprø. Og for ikke å snakke om når vi har avtalt at vi skal se en ny film og de fortsetter å prate. Jeg KLIKKER I VINKEL. Greit nok om de absolutt må kommentere det som foregår på skjermen, det gjør jeg og, men å prate om studier og lekser som ikke jeg er litt involvert i en gang, da er det like før jeg hiver dem ut av døra. Åh, det var deilig å få ut! Nå skjønner jeg hvorfor det hjelper å skrive ned paraplyer for deg :)!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.