KONKURRANSE: NEW YORK MARATHON

Her om dagen fortalte jeg dere at jeg skal løpe New York Marathon i November, i samarbeid med Head & Shoulders. Sykt! Og nå har jeg en STRÅLENDE nyhet til dere. En av dere lesere skal også få muligheten! Hvor gøy er ikke det?! Ææææ, jeg er i ekstase!

PREMIE: 

*Flybilletter til New York, 1.-5. november 2013

*Opphold på Hotel Beacon i New York

*Billett til New York Marathon

KONKURRANSEREGLER: 

*Del din bucket list i kommentarfeltet under dette innlegget. Du trenger ikke legge ut hele, gjerne bare de tre punktene som er viktigst for deg. Du trenger selvfølgelig ikke ha New York Marathon på listen, men vær forberedt på at du kanskje står på startstreken sammen med meg den 3. november!!! 😀 Trenger du inspirasjon til din bucket list, kan du se min litt lengre ned på bloggen.

Å få billett til New York Marathon er langt i fra enkelt. Så det er en stor mulighet å i det hele tatt få oppleve det. Jeg gleder meg i hvertfall utrolig mye, og ser fram til å ha med meg en bloggleser på startstreken. Selv om denne leseren mest sannsynlig kommer til å løpe fra meg, med mindre det skjer mirakler med løpetreningen min! Haha.

Marathon’et er søndag 3. november, og de andre dagene står man selvfølgelig fritt til å oppleve New York som man selv vil. Shopping, sightseeing og mat. Iiik, jeg gleder meg til å komme tilbake til New York!

Nå skal det bli spennende å lese hva dere virkelig  oppleve før dere dør. Kjør på i kommentarfeltet! Vinneren trekkes 20. juli. 

//Konkurransen er i samarbeid med Head & Shoulders New York Edition

961 kommentarer

 1. 1. Delta i 71gradernord
  2. Svømme til munkholmen
  3. Oppleve suksess innenfor jobbsammenheng og/eller i idrett

  (4. Løpe et halvt maraton he he)

 2. Johanne Magnus

  Her er noen:

  1. Bli frisk (nok)
  2. Få meg leilighet med rette vegger
  3. Holde på stilen
  4. Lære meg å like alkohol

 3. Julia Marie

  wow! kom nettopp hjem fra en løpetur rundt østensjøvannet og så denne, elsker å løpe og har drømt om å dra til NY så utrolig lenge uten å ha fått det til. Her er litt av bucketlist:

  1. Ta lappen

  2. Ha en full NY-dag med shopping, tur til Guggenheim-museet etterfulgt og en sykt fet fest på kvelden, helst med lady gaga, eller i det minste Amanda Lepore til stede ;p

  3. Tibringe en mnd i Mexico og lære å surfe ordentlig.

  4. Turnere Japan og besøke alt fra harajuku i Tokyo til å drikke te i Sapporo.

  5. Ta den trans-sibirske jernbane

  6. Klatre Canyon de Chelly, Apache County, Arizona.

  7. ta dykkerlappen

  8. finne skatten i titikaka-sjøen, eller i hvertfall prøve

  9. Bo i et hus ute i havgapet et sted, løpe om morgenen, jobbe med mitt eget firma, og samtidig lese og utvide hosisonten, lage digg sunn mat og ha sex hele kvelden. (det siste er mer en livs-drøm da, men whatever, it’s on my bucketlist ;p)

  xo

 4. Marte Romskaug

  1. Roadtrip i USA
  2. Hoppe i fallskjerm
  3. Få barn
  4. Svømme med delfiner

 5. Gå rundt å fotobombe andres bilder en dag/ time
  Roadtrip i USA (snart avkrysset)
  Lære gresk??
  Dykke i Australia
  Gifte meg med en jeg elsker

 6. 1. Roadtrippe USA på tvers
  2. Dra på safari i Afrika
  3. Ta en doktorgrad og forske på ernæring og helse

 7. 1. Løpe maraton.
  1. Besøke fadderbarnet mitt.
  3. tørre stole på meg selv og andre.

 8. 1. Sveve i fritt fall
  2. Nyte solnedgangen fra en hammock på Hawaii
  3. Stifte familie med mannen i mitt liv.<3

 9. Henriette

  Oh oh .. jeg tør (tydeligvis) og påstå at jeg er tidenes mest udugelige i joggesko. Ikke fordi jeg er brei eller lider av en sykdom, men fordi jeg aldri holder på lenge nok til at kondisen utvikler seg. Men det er noe som jeg vil oppnå, og er det noe som burde dra slappe meg i gang er det jo dette! 😀 vært i NY en gang, og det virket som jeg dro hjem! Haha. Får sommerfugler av å tenke på drømmebyen. Å vinne konkurranser som denne er jo bedre odds enn lotto, men har ikke forhåpninger. Selv om jeg har noe i magen som sier at det hadde vært AWESOME!! ;-D

  her er min bucket-list så langt:
  – roadtrip m Cab langs route 66
  – danse på strender i brasil
  – lære meg spansk og fransk
  – reise, reise, reise
  – ha en hund resten av livet (må vel dessverre bytte ut….)
  – få noen søte bebiser til å kalle meg mamma
  – reise!!!
  – kjøre hundeslede på Svalbard^^
  – oppleve konserter
  – bo i NY en periode av livet
  -vie mye tid eller penger til å gjøre noe for noen som virkelig trenger det.
  – hoppe i fallskjerm (trosse høydeskrekken)
  – lære koke- og bakebøker fra perm til perm
  – naile bachelor med toppkarakterer
  – rett og slett carpe diem!

  Til sist (dette tok visst av) vil jeg tilføye at jeg er kanskje ikke den mest utadvente, men du virker som en veldig jovial og kul jente så dette tror jeg kunne blitt veldig bra!:D

  God natt – krysser fingre******** trommevirvel***

 10. Så utrolig spennende!

  Min bucket- list er:
  -løpe marsthon
  -stille i bikinifitness
  -stifte familie
  -få mastergrad og en jobb jeg trives med
  -reise jorden rundt
  -nyttårsfsten i NY

  Ting som var på min bucket list, men som jeg har gjort det siste året:
  -hoppe i strikk
  -bo i Afrika
  -safari i Tanzania
  -ta dykkerlappen

 11. * bo i New York i en lengre periode
  * få en fantastisk kjæreste før jeg dør
  * surfe i Australia

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.